Διαμονή

Τα δωμάτια και studios μας είναι ιδανικά σχεδιασμένα για διακοπές με άνεση και χαλάρωση.

Τα Sunset Studios & Rooms αποτελούνται από 5 studios (4 τετράκλινα και ένα εξάκλινο) και 6 δίκλινα δωμάτια, όλα εμπνευσμένα από την κυκλαδική αρχιτεκτονική, με θέα στο Αιγαίο και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

Περισσότερα

Νιώστε τη μαγεία της Αντιπάρου εδώ στα Sunset Studios & Rooms!

Τα Sunset Studios & Rooms αποτελούν μοναδική πρόταση για τη διαμονή σας στο νησί. Ο συνδυασμός της φιλοξενίας και των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μας εγγυάται για την ευχάριστη εμπειρία διαμονής στην Αντίπαρο!

Τοποθεσία

Sunset Studios & Rooms - Location

Η τοποθεσία των Sunset Studios and Rooms σίγουρα είναι μοναδική λόγω της θέας που έχει στο ηλιοβασίλεμα. Απολαύστε τον ήλιο που δύει από τη βεράντα του δωματίου σας!

Το μπλε του Αιγαίου ενώνεται με το χρυσό-πορτοκαλί χρώμα του ελληνικού ήλιου, προσφέροντας μαι μοναδική εμπειρία.  Μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο του χώρου ή απλά να εξερευνήσετε την άγρια ομορφιά του τοπίου γύρω από το Sunset Studios and Rooms.

Περισσότερα

Το νησί της Αντιπάρου

Ένα μικρό νησί στην καρδιά των Κυκλάδων, όπου η ομορφιά του υπερνικά κατά πολύ το μέγεθός του.

Βρίσκεται σε απόσταση μόλις ενός ναυτικού μιλίου από την Πάρο, απ’ όπου μπορείτε να έρθετε με φέρι από το λιμανάκι της Πούντας, είτε με καραβάκι απ’ ευθείας από την Παροικιά.

Τα 60 χιλιόμετρα ακτογραμμής της Αντιπάρου προσφέρουν απαράμιλλη φυσική ομορφιά με κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένιες παραλίες.

Περισσότερα
Antiparos